Acasa / Retete pe Baza de Carne / Retete – Tocanita din organe de porc

Retete – Tocanita din organe de porc

Reteta de tocanita din organe de porc reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru tocanita din organe de porc sunt urmatoarele:Retete - Tocanita din organe de porc

  • 100 grame rinichi de porc;
  • 100 grame ficat;
  • 100 grame splina;
  • 100 grame piept de porc;
  • o ceapa;
  • un morcov;
  • bulion;
  • 100 ml bere;
  • o lingura mujdei de usturoi;
  • ulei de floarea soarelui;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de tocanita din organe de porc va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Sectionati organele si carnea in cubulete;
  2. Caliti ceapa in ulei incins, impreuna cu organele si carnea;
  3. Continuati cu morcovul, mujdeiul si berea;
  4. Lasati tocanita sa fiarba timp de jumatate de ora;
  5. Adaugati bulionul diluat cu putina apa si lasati preparatul sa scada pana cand ajunge la consistenta dorita;
  6. Serviti preparatul cald.

Va dorim: Pofta buna!

Despre admin

Administratorul site-ului foodgeek.ro.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *