Acasa / Retete Dulciuri / Retete – Prajitura Chanteclair

Retete – Prajitura Chanteclair

Reteta de prajitura Chanteclair reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Timp de pregatire: trei sferturi de ora.

Ingredientele necesare pentru prajitura Chanteclair sunt urmatoarele:

Pentru blat:

  • patru oua;
  • patru linguri zahar brun;
  • patru linguri pesmet alb fin;
  • sare.

Pentru crema:Retete - Prajitura Chanteclair

  • doua oua;
  • doua linguri fulgi de ciocolata;
  • opt linguri zahar pudra;
  • patru linguri pesmet alb fin;
  • jumatate de litru de lapte;
  • 100 grame margarina pentru prajituri;
  • sare.

Pentru sirop:

  • 100 grame zahar pudra;
  • 200 ml lapte;
  • o esenta de vanilie.

Pentru glazura:

  • 100 ml smantana lichida dulce;
  • o lingura ness;
  • fructe confiate.

Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de prajitura Chanteclair va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Pregatiti blatul, coaceti-l pana cand testul scobitorii iese pozitiv;
  2. Insiropati blatul;
  3. Distribuiti deasupra blatului crema intru strat uniform;
  4. Glazurati intreaga suprafata a prajiturii, apoi sectionati-o in formele dorite.

Va dorim: Pofta buna!

Despre admin

Administratorul site-ului foodgeek.ro.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *